Serres

Wij hebben alles in huis om serres op maat te ontwerpen, te maken en te installeren. Bewezen garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Geniet optimaal van wooncomfort opgebouwd uit de beste materialen en we zorgen ook voor passende oplossingen voor uw wensen op het gebied van ventilatie, zonwering en verwarming.

Uw serre moet perfect passen bij uw manier van leven en uw persoonlijke woonideeën. Daarnaast spelen ook zaken als de uitstraling van uw woning, de bouwkundige mogelijkheden en eventuele specifieke technische eisen en wensen een belangrijke rol.

Om u optimaal te kunnen adviseren over uw mogelijkheden en u daarbij een betrouwbare kostenbegroting voor te leggen, maken wij graag een afspraak bij u!

Wij werken snel door efficiëntie en hebben oog voor detail. In de praktijk wordt tijdens het uitbreiden van de woning met een aanbouw ook vaak de woonkamer aangepast of gerenoveerd.

Hierbij kunt u denken aan het toepassen van vloerverwarming met een nieuwe vloerafwerking zodat het één geheel wordt met de aanbouw. Ook het opnieuw spuiten van plafonds en het afwerken van wanden behoort tot de mogelijk-heden. Hierdoor is de begane grond weer helemaal representatief en dat met extra woonruimte!

Dat is dubbel genieten!